Hvor Kjøpe Gaver i Stavanger? Her er Topp 9 Butikker

Artikkelen inneholder reklamelenker.

Sist oppdatert 19 juni, 2024

gavebutikker i stavanger

Stavanger, kjent for sin rike kultur og sjarmerende atmosfære, har et imponerende utvalg av gavebutikker som passer enhver smak og anledning.

Enten du er på utkikk etter unike håndlagde produkter, lokal kunst eller delikatesser, finner du noe for alle i denne livlige byen.

I denne guiden har vi samlet de ni beste gavebutikkene i Stavanger, hver med sin egen unike sjarm og spesialiteter. Utforsk disse perlene og finn den perfekte gaven til dine kjære.

1. Kant

kant stavanger

Adresse: Øvre Holmegate 9, 4006 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

KANT er en bemerkelsesverdig klesbutikk midt i Stavanger, kjent for sine førsteklasses og bærekraftige produkter. Inspirert av Jærens kystlinje, benytter butikken kun økologiske materialer i sin produksjon. Spesielt kjent er de for sine klær laget av 100% økologisk bomull, noe som bekreftes av mange fornøyde kunder.

Siden åpningen i 2013, har KANT blitt en favoritt blant både lokale og besøkende. Butikkens hyggelige atmosfære og vennlige service bidrar til en behagelig handleopplevelse. Her finner man alt fra T-skjorter med unike design til håndlagde hatter og tilbehør, alt med fokus på kvalitet og estetikk. Eieren, Frode Goa, trykker klærne i butikken, noe som gir kundene en autentisk opplevelse.

Leter du etter en spesiell gave? KANT er stedet å dra. Deres brede utvalg av unike produkter passer til enhver anledning. Med sitt sterke engasjement for bærekraft og kvalitet, er KANT et naturlig valg for den bevisste forbruker. Butikkens blanding av tradisjonelt håndverk og moderne stil gir produktene en tidløs sjarm som mange setter pris på.

Vi har inkludert KANT på vår liste på grunn av deres fokus på kvalitet og bærekraft, samt deres unike produkter og engasjerende handleopplevelse.

For mer informasjon og for å utforske deres nettbutikk, besøk KANT her: KANT

2. Neo Galleri

Adresse: Nedre Strandgate 54, 4005 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

Neo Galleri åpnet dørene i november 1999 og har siden den gang vært et sentralt sted for kunstinteresserte i Stavanger. Galleriet representerer anerkjente kunstnere innen både billedkunst og kunsthåndverk, og tilbyr et bredt spekter av kunstverk i ulike prisklasser, noe som gjør det tilgjengelig for både private kunder og bedriftskunstforeninger.

Atmosfæren i galleriet er intim og rolig, noe som gir en behagelig opplevelse for alle besøkende. Her kan du utforske malerier, akvareller, grafikk, glasskunst, keramikk, porselen og bronse/tinn-arbeider.

Hvis du er på jakt etter en unik og meningsfull gave, er Neo Galleri et perfekt sted å besøke. Deres brede utvalg av kunstverk i forskjellige prisklasser gjør det enkelt å finne noe spesielt til enhver anledning. Fra vakre malerier til håndlaget keramikk, kan du finne en gave som virkelig skiller seg ut. Galleriet tilbyr også gavekort, slik at mottakeren selv kan velge sin favoritt blant de mange kunstverkene.

Neo Galleri er inkludert på vår liste på grunn av deres viktige bidrag til kunstscenen i Stavanger og deres imponerende kunstsamling. Deres dedikasjon til kunst og vennlige service gjør hvert besøk til en glede.

For mer informasjon og for å utforske deres nettgalleri, besøk Neo Galleri her: Neo Galleri

3. Made With Hart

Adresse: Kirkegata 3, 4006 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

Made with Hart er en klesbutikk som spesialiserer seg på skreddersydde skjorter og dresser. Etablert i 2009 av Mathias Made Wijk og Alexander Hart Røed, har butikken jobbet med å perfeksjonere sitt utvalg av herreklær. Med både egne kolleksjoner og et omfattende målsømprogram, sikrer de at hver kunde får klær med perfekt passform og unikt design, tilpasset individuelle preferanser.

Utvalget inkluderer skjorter, dresser, blazere og tilbehør som slips og tørkler, noe som gjør det til et ideelt sted for gaver til menn med sans for kvalitet og stil. De skreddersydde tjenestene gir en personlig gaveopplevelse, perfekt for spesielle anledninger som bryllup og jubileer.

Made with Hart er inkludert i vår guide på grunn av deres dedikasjon til kvalitet og enestående kundeservice. Deres lidenskap for håndverk og detaljer gjør dem til en unik aktør i Stavanger, og de tilbyr en shoppingopplevelse som virkelig skiller seg ut.

For mer informasjon og for å utforske deres produkter, besøk Made with Hart.

4. Audhild Viken

Audhild Viken
Audhild Viken

Adresse: Skagen 4, 4006 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

Audhild Viken er en velkjent suvenirbutikk i Stavanger, med en rik historie og et bredt utvalg av tradisjonelle norske produkter. Butikken spesialiserer seg på norsk strikketøy, tradisjonell kunst og håndverk, smykker, troll og andre suvenirer som appellerer til både lokale kunder og turister.

Grunnlagt i 1947 av Audhild Viken, en pioner innen kunst og håndverk, har butikken spilt en viktig rolle i å bevare og fremme norske håndverkstradisjoner. Audhild Viken startet med vevde produkter og reiste rundt med en koffert som butikk og lager. Hennes innsats bidro til å gjøre håndverk til en levedyktig næring i Norge.

I Audhild Viken-butikken kan man finne gaver som passer for enhver anledning og mottaker. Her finnes flotte strikkegensere, perfekte for de som elsker varme og tradisjonelle klær. De har også et variert utvalg av håndlagde smykker, som vil glede enhver smykkeentusiast. For de som er interessert i norsk kultur og tradisjon, tilbyr butikken tradisjonell kunst og håndverk samt unike norske trollfigurer. I tillegg har de en helårsåpen julebutikk i andre etasje, ideell for de som ønsker å ta med seg litt juleglede hjem.

Butikken ligger i gamlebyen og det kommersielle sentrum av Stavanger, og tilbyr en unik handleopplevelse. Audhild Viken er kjent for sitt vennlige personale og hyggelige atmosfære. Tilbakemeldingene fra kunder er overveldende positive, og mange roser butikkens brede utvalg og kvalitet på varene.

Vi har valgt å inkludere Audhild Viken på vår liste på grunn av deres dedikasjon til kvalitet og tradisjon, samt deres unike produkter som gir en smak av norsk kultur. Butikkens rike historie og engasjement for å bevare håndverkstradisjoner gjør hvert besøk til en opplevelse.

For mer informasjon og for å utforske deres produkter, besøk Audhild Viken her: Audhild Viken

5. A. Idsøe

Adresse: Verksgata 3-5, 4013 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

A. Idsøe er en anerkjent kjøtt- og pølseforretning i Stavanger, kjent for sin kompromissløse kvalitet og lange historie. Grunnlagt i 1828, har A. Idsøe levert førsteklasses kjøttprodukter og delikatesser til kresne kunder i snart 200 år. Butikken tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert saftige kjøttstykker, smakfulle pølser og ulike delikatesser.

Dette er et paradis for matelskere og en utmerket kilde til spesialgaver for gourmetentusiaster. Kundene kan også få verdifulle tips om tilberedning og smakskombinasjoner, noe som beriker handleopplevelsen.

A. Idsøe sine populære produkter som bacon, nøtteskinke og chorizo er også tilgjengelige i lokale dagligvarebutikker som Coop, Rema 1000, Meny, Kiwi, Spar og Joker i hele Rogaland.

I tillegg til kjøtt- og pølseforretningen, har A. Idsøe nylig utvidet med et kurs- og konferansesenter samt restauranten A. Idsøe grill & berkel. Her kan man nyte delikate måltider tilberedt med de beste råvarene, samt delta på kurs for å lære nye kulinariske ferdigheter.

Med sin rike historie og forpliktelse til kvalitet, er A. Idsøe et sted hvor tradisjon møter innovasjon. Butikken tilbyr en ekte smak av norsk håndverk og er et must for både lokalbefolkning og besøkende som verdsetter godt kjøtt og ypperlig service.

For mer informasjon og for å utforske deres produkter, besøk A. Idsøe her: A. Idsøe.

6. Glassatelier Hebing Efteland

Adresse: Mellomstraen 4, 4005 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

Glassatelier Hebing Efteland er et fascinerende glassmaleri- og reparasjonsstudio, strategisk plassert i sjarmerende Gamle Stavanger, nær Hermetikkmuseet. Dette stedet er en skatt for kunstglassentusiaster, og tilbyr både kurs og utstyr for glassarbeid. Kursene dekker tradisjonelle glassmaleriteknikker samt Tiffany-teknikk, tilpasset både nybegynnere og erfarne kunstnere.

Blant deres tilbud finner du en rekke unike gaver som håndlagde glasskunstverk, smykker og mosaikkmaterialer, noe som gjør det til det ideelle stedet for å finne spesielle gaver til kunstelskere. For de som ønsker å gi en opplevelse i gave, er gavekort også tilgjengelige.

Vi har valgt å inkludere Glassatelier Hebing Efteland i vår guide på grunn av deres høykvalitets håndverk og dedikasjon til å bevare tradisjonelle teknikker. De tilbyr en unik shoppingopplevelse og muligheten til å lære noe nytt, noe som gjør dem til en verdifull ressurs i Stavanger.

For mer informasjon og for å utforske deres produkter, besøk Glassatelier Hebing Efteland her: Glassatelier Hebing Efteland

7. Birkemo AS

Adresse: Asylgata 1, 4013 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

Birkemo AS er en av Stavangers eldste og mest sjarmerende butikker, etablert i 1874. Butikken, som har gått under navn som «skøyeren» og «løgnasbutikken», er kjent for sitt brede utvalg av kostymer, hobbyartikler og tekniske leker. Med en historie som startet som smie, har Birkemo utviklet seg til en ledende leverandør innen både teknisk hobby og karneval.

Hos Birkemo finner du gaver for både unge og voksne, inkludert kostymer, leker, modellbyggesett og hobbyutstyr. Dette gjør butikken perfekt for barnefamilier, hobbyentusiaster og alle som søker unike og morsomme gaver. Deres utvalg av radiostyrte biler, modelltog og karnevalsutstyr sørger for at det finnes noe for enhver smak.

Butikken er inkludert i vår guide på grunn av sin imponerende historie, dedikasjon til kvalitet og unike produktutvalg. Birkemo har bevart sin tradisjonelle sjarm samtidig som de møter moderne behov. Her finner du ikke bare produkter, men en opplevelse, noe som gjør dem til en uvurderlig del av Stavangers handleopplevelse.

For mer informasjon og for å utforske deres produkter, besøk Birkemo her: Birkemo nettbutikk

8. TheFootballIdiots

TheFootballIdiots

Adresse: Sølvberggata 25, 4006 Stavanger

Beskrivelse og vår omtale:

TheFootballIdiots er en spennende butikk i Stavanger som spesialiserer seg på originale, brukte og vintage fotballdrakter. Butikken tilbyr et bredt utvalg av unike drakter fra kjente lag over hele verden, noe som gjør det til et paradis for fotballentusiaster. Å finne den perfekte fotballdrakten til en samling eller som en gave har aldri vært enklere.

Butikken tilbyr drakter som spenner fra sjeldne vintage utgaver til moderne klassikere, noe som gjør det til et ideelt sted for å finne gaver til fotballfans i alle aldre. Enten du er på jakt etter en spesiell drakt fra ditt favorittlag eller en gave som vil bli husket, har TheFootballIdiots noe for alle.

Vi har valgt å inkludere TheFootballIdiots i vår guide på grunn av deres dedikasjon til å tilby autentiske og unike produkter av høy kvalitet. Butikken gir også en eksepsjonell kundeopplevelse, med stor vekt på kundeservice og produktkunnskap.

For mer informasjon og for å utforske deres produkter, besøk TheFootballIdiots her: TheFootballIdiots

9. Little Miss Sunshine

littlemissunshine

Beskrivelse og vår omtale:

Little Miss Sunshine er en nettbutikk med basis i Stavanger, drevet av Cathelijne Van Hoof. Butikken fokuserer på å spre glede gjennom små gaver og oppmerksomheter. Inspirert av sin yngste datter, kjent som «Little Miss Sunshine» for sitt smittende smil og gode humor, tilbyr Cathelijne nøye utvalgte produkter som er ment å bringe glede til både giver og mottaker.

Med et variert utvalg av produkter som kort, smykker, små dekorasjoner, og såper, er det enkelt å finne den perfekte gaven til enhver anledning. Little Miss Sunshine er mer enn en butikk; det er en bevegelse som fremmer vennlighet og inkludering i samfunnet. Butikken skiller seg ut ved å tilby personlig innpakning av bestillinger med masse kjærlighet, noe som gjør hver gave enda mer spesiell.

Cathelijne har en lidenskap for å spre glede og tror på kraften av små handlinger som kan gjøre en stor forskjell. Enten du ønsker å gi en liten oppmerksomhet eller støtte noen, er Little Miss Sunshine stedet å besøke. Hver bestilling blir behandlet med omhu og kjærlighet, og om du ønsker å sende en gave direkte til en mottaker, kan butikken også ordne dette.

Dette er riktignok en nettbutikk, og ikke en fysisk butikk, men vi velger likevel å ha den med på vår liste fordi konseptet og utvalget er så unikt og meningsfylt. Nettbutikken har en personlig tilnærming som gir en spesiell opplevelse for kundene i Stavanger og resten av Norge.

Besøk Little Miss Sunshine her: Little Miss Sunshine

Stavanger har et imponerende utvalg av gavebutikker som tilbyr noe for enhver smak. Enten du er på jakt etter unike klær, kunstverk, tradisjonelle suvenirer eller lokalprodusert mat, vil disse butikkene gi deg muligheten til å finne den perfekte gaven. Husk å besøke disse butikkene neste gang du er i Stavanger, og nyt det fantastiske utvalget de har å tilby.

Vi håper denne guiden har vært nyttig, og at du finner mange flotte gaver i Stavanger!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *