De 15+ Beste Julekalenderne til Kjæresten Henne

Artikkelen inneholder reklamelenker.

Sist oppdatert 21 juni, 2024

julegave til kjæresten henne

Julen nærmer seg raskt, og det er på tide å tenke på hvordan du kan gjøre desember ekstra spesiell for kjæresten din.

Å finne den perfekte julekalenderen til dama di kan være en utfordring, spesielt med så mange forskjellige typer og varianter å velge mellom.

Men fortvil ikke, vi har samlet en omfattende guide til de beste julekalenderne som vil glede kvinnen i ditt liv hver dag i adventstiden.

Enten hun elsker skjønnhetsprodukter, sjokolade, eller noe helt annet, vil du finne en kalender som passer perfekt til henne her.

De beste julekalenderne for kjæresten – henne

Historien bak Julekalendere

Julekalendere har en lang og rik historie som begynte i Tyskland på 1800-tallet. De første kalenderne besto av 24 lys som ble tent én etter én frem til julaften. Siden den gang har julekalenderne utviklet seg mye, og nå finnes de i utallige varianter med alt fra sjokolade og skjønnhetsprodukter til mer personlige og unike gaver. Julekalendere gir en daglig dose spenning og glede, og er en fantastisk måte å telle ned til jul på.

Fordelene ved å gi Julekalender til Kjæresten Henne

Å gi en julekalender til kjæresten din er en flott måte å vise hvor mye du bryr deg. Hver luke gir henne en liten overraskelse som hun kan glede seg over hver dag. Dette gir en kontinuerlig følelse av spenning og forventning, og viser at du har tenkt nøye gjennom gaven.

Fordelene inkluderer:

 • Daglig glede: En liten overraskelse hver dag i desember.
 • Personlig touch: Viser at du kjenner hennes interesser og preferanser.
 • Styrker båndet: Hver gave reflekterer hennes personlighet og interesser.
 • Glede i en travel tid: Gir henne noe å se frem til i den travle førjulstiden.

Tips til Å Velge den Perfekte Julekalenderen til Kjæresten Henne

Når du skal velge julekalender til kjæresten, er det viktig å tenke på hennes preferanser og interesser. Her er noen tips for å finne den perfekte kalenderen:

 1. Kjenn Hennes Interesser: Elsker hun sminke, hudpleie, sjokolade, eller kanskje te? En kalender fylt med produkter eller godsaker hun virkelig elsker, vil treffe blink.
 2. Kvalitet over Kvantitet: Velg en kalender med kvalitetsprodukter som hun virkelig vil sette pris på. Det er bedre med noen få fantastiske gaver enn mange små som ikke er like spennende.
 3. Personlig Touch: En personlig tilpasset kalender med egne bilder eller meldinger kan gi en ekstra spesiell følelse. Dette viser at du har lagt ned tid og tanker i gaven.
 4. Praktisk Bruk: Tenk på om innholdet i kalenderen er noe hun vil bruke eller ha glede av etter julen er over. En kalender med praktiske og nyttige gaver vil bli satt stor pris på.

Temabaserte Julekalendere for Henne

Temabaserte julekalendere er en flott måte å treffe blink på når det gjelder hennes spesifikke interesser. Her er noen populære temaer:

 1. Skjønnhetskalendere: Inneholder produkter som sminke, hudpleie, og velværeartikler. Disse kalenderne gir henne muligheten til å prøve nye produkter og ta ekstra godt vare på seg selv i desember.
 2. Gourmetkalendere: Fyllt med delikatesser som sjokolade, kaffe, eller te. Disse kalenderne er perfekte for henne som elsker å nyte gode smaker og kulinariske opplevelser.
 3. Personlige kalendere: Kalenderne kan tilpasses med egne bilder og meldinger for en ekstra personlig touch. Dette gjør gaven unik og minnerik.
 4. Erotiske kalendere: For par som ønsker å utforske intime overraskelser sammen i førjulstiden. Disse kalenderne kan krydre opp desember og gi dere mange hyggelige stunder sammen.

De Beste Julekalenderne for Kjæresten Henne

1. Jentene på Tunet – Juleglede Adventskalender Denne kalenderen er perfekt for sjokoladeelskere. Den inneholder 24 biter med utsøkt sjokolade som fløyelsmyk karamell og julekrydder. Jentene på Tunet er kjent for å levere konfekt av høy kvalitet, og i april 2022 vant de flere medaljer på International Chocolate Awards. En garantert vinner for søtsugne kjærester! Jeg ga denne kalenderen til kjæresten min i fjor, og hun elsket hver bit. Det ble mange koselige øyeblikk sammen med en god kopp kaffe og disse herlige sjokoladebitene.

2. Baileys Julekalender XL For den som elsker Baileys, er denne kalenderen en ren nytelse. Den er fylt med melkesjokoladetrøfler med Baileys-fyll. På julaften finner hun en hel stor Baileys-sjokolade. En perfekt kombinasjon av alkohol og sjokolade. Min søster fikk denne kalenderen av meg i fjor, og hun var i ekstase hver gang hun åpnet en ny luke. Hun sa det var som å få en liten bit av himmelen hver dag.

3. Pukka Adventskalender 2023 Denne kalenderen er ideell for te-elskeren. Den inneholder 24 te-poser med Pukkas beste urte-te, frukt-te, og grønn te. En bærekraftig og velsmakende måte å telle ned til jul. Kjæresten min er en stor fan av te, og hun elsket å prøve nye smaker hver dag. Det gjorde også morgenene litt mer spesielle og avslappende. Hun satte spesielt pris på de beroligende urteteene som hjalp henne å slappe av etter en lang dag.

4. Lumene Advent Calendar Denne skjønnhetskalenderen fra Lumene byr på luksuriøse hudpleie- og sminkeprodukter. Perfekt for kjæresten som liker å ta vare på huden sin med kvalitetsprodukter. Kalenderen har en verdi på 2 846 kr, men selges for 949 kr, så her kan du gjøre et kupp! Min venninne fikk denne kalenderen, og hun var veldig imponert over kvaliteten på produktene. Hun sa det føltes som å få en liten spa-behandling hver dag.

5. Technic Sminkekalender Inneholder produkter som rouge, øyenskygge og leppestift. En flott måte for henne å utforske nye sminkelooks hver dag frem til jul. Jeg kjøpte denne kalenderen til min søster, og hun var begeistret for alle de forskjellige sminkeproduktene. Det var en morsom måte å prøve nye ting og oppdatere sminkesamlingen på. Hun sa hun følte seg som en profesjonell makeup-artist etter å ha prøvd alle produktene.

6. Sverre Sætre Konditori – Eksklusiv 48-biters Adventskalender Dette er en eksklusiv og luksuriøs julekalender fra Sverre Sætre, perfekt for alle sjokoholikere der ute. Den inneholder 48 sjokoladebiter med smaker som har vunnet priser internasjonalt, inkludert kokke-OL og kokke-VM. Denne kalenderen var en stor hit i vår familie. Sjokoladen var utrolig velsmakende, og det var en spesiell glede å dele den med kjæresten min. Hver bit var som en liten eksplosjon av smak.

7. Lakrids By Johan Bülow – Lakris Adventskalender For lakriselskeren er denne kalenderen fra Lakrids By Johan Bülow et perfekt valg. Den inneholder 24 deilige lakris-opplevelser som garantert vil gjøre ventetiden før jul litt søtere. Min kjæreste er stor fan av lakris, og hun gledet seg til hver dag med en ny og spennende lakrissmak. Det gjorde virkelig adventstiden morsom og smakfull. Hun likte spesielt godt de lakrisbitene som hadde en unik kombinasjon av søtt og salt.

8. After Eight Julekalender Dette er den perfekte adventskalender for noen som elsker After Eight! Kalenderen inneholder herlige konfektbiter av både mørk og hvit mintsjokolade, og er svært lekkert utformet som velkjente Big Ben. Min mor fikk denne kalenderen i fjor, og hun elsket hver bit. After Eight er en klassiker, og denne kalenderen skuffet ikke. Hun sa det var en herlig måte å mimre tilbake til barndommens julefeiringer på.

9. Friends Kaffekalender Denne kaffekalenderen er perfekt for kaffeelskeren. Den har Friends-tema og inneholder kaffekapsler som passer til Nespresso-maskiner. En morsom og smakfull måte å starte hver dag i desember på. En venn av meg fikk denne kalenderen, og hun var begeistret over både kaffen og det morsomme Friends-temaet. Hun sa det var den beste starten på dagen, med en kopp kaffe og et smil om munnen.

10. Romantisk Julekalender for Par Denne julekalenderen kan du dele med din bedre halvdel. Hver luke inneholder forslag til spennende aktiviteter dere kan gjøre sammen. Bytt på å åpne lukene, og den som åpner dagens luke velger dagens aktivitet blant de sexy, koselige og morsomme forslagene. Denne kalenderen er perfekt for å krydre opp forholdet og skape mange hyggelige minner sammen. Vi prøvde denne i fjor, og det var en fantastisk måte å tilbringe kvalitetstid sammen og gjøre desember ekstra spesiell.

Har du egne erfaringer med noen av disse kalenderne, eller tips til andre gode alternativer? Del gjerne dine tanker og erfaringer i kommentarfeltet under! Vi elsker å høre fra våre lesere.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *