Julekalendere med Sminke: De Beste Kjøpene i Norske Nettbutikker

Artikkelen inneholder reklamelenker.

Sist oppdatert 17 juni, 2024

julekalender med sminke

Nå som julen nærmer seg med stormskritt, kjenner vi alle på den koselige følelsen av forventning. En av de beste måtene å telle ned til julaften på, er med en julekalender. Men ikke bare hvilken som helst kalender – en julekalender med sminke!

Det finnes så mange forskjellige julekalendere med sminke på markedet, og det kan være vanskelig å finne ut hvilken som passer best for deg. Jeg har selv stått foran det store utvalget og lurt på hvilken jeg skal velge. Derfor har jeg laget denne guiden for å hjelpe deg med å finne den perfekte julekalenderen.

De Beste Julekalenderne med Sminke i Norge

Før vi dykker ned i alle detaljene, la oss ta en rask titt på noen av de beste julekalenderne med sminke du kan finne i norske nettbutikker:

 1. Lookfantastic Advent Calendar
  • Inneholder et utvalg av sminke og hudpleie fra kjente merker.
  • Perfekt for deg som vil prøve nye og spennende produkter.
 2. Glossybox Advent Calendar
  • Fyllt med luksuriøse skjønnhetsprodukter.
  • En flott gave til deg selv eller en venninne.
 3. NYX Professional Makeup Advent Calendar
  • Fullpakket med sminkeprodukter fra NYX.
  • Ideell for deg som elsker å eksperimentere med nye looks.

Med disse raske anbefalingene i bakhodet, la oss dykke dypere inn i hva som gjør julekalendere med sminke så spesielle, og hvordan du finner den som passer best for deg.

Oversikt over julekalendere med sminke

Historien Bak Julekalendere med Sminke

Visste du at julekalendere har en lang historie? Den første dokumenterte julekalenderen stammer fra Tyskland på 1800-tallet. Den gang var det en enkel nedtelling til julaften med krittstreker på døren eller papirvinduer som skulle åpnes. I dag har julekalendere utviklet seg til noe mye mer spennende, og skjønnhetsindustrien har virkelig omfavnet denne tradisjonen.

Utvikling og Trender:

 • Tidlig 2000-tallet: Skjønnhetsmerker begynte å introdusere julekalendere fylt med sminkeprøver og mini-produkter. Dette startet som en måte å tilby kundene en prøve på deres produkter i en festlig innpakning.
 • 2010-tallet: Populariteten eksploderte, med store merker som L’Oréal og Estée Lauder som lanserte luksuriøse kalendere. Disse kalenderne ble raskt et ettertraktet produkt, og mange ble utsolgt lenge før desember.
 • I dag: Det finnes julekalendere for enhver smak og budsjett, fra rimelige alternativer til eksklusive utgaver med high-end produkter. Trenden har også utvidet seg til å inkludere ikke bare sminke, men også hudpleie, hårpleie og velværeprodukter.

Hvorfor Velge Julekalendere med Sminke?

Overraskelse og Glede: En av de største fordelene med en julekalender med sminke er overraskelsesmomentet. Hver dag får du åpne en ny luke og oppdage et nytt produkt. Det er som å gi seg selv en liten gave hver dag frem til jul!

Prøv Nye Produkter: Med en sminkejulekalender får du muligheten til å prøve mange forskjellige produkter uten å måtte kjøpe dem i full størrelse. Dette er perfekt for å finne nye favoritter. I tillegg gir det deg sjansen til å prøve produkter du kanskje ikke ville ha vurdert å kjøpe ellers.

Gode Gaver: En julekalender med sminke er en fantastisk gave til en venninne, søster, eller deg selv. Den er både spennende og praktisk, og viser at du har lagt mye omtanke i gaven. Tenk deg gleden ved å gi bort en kalender fylt med spennende produkter som kan oppdages dag for dag.

Verdi for Pengene: Ofte får du mye mer verdi ut av en julekalender enn om du skulle kjøpt produktene separat. Mange kalendere er fylt med fullstørrelseprodukter og high-end merker. Dette betyr at du kan få luksuriøse produkter til en brøkdel av prisen, og det gir deg muligheten til å prøve flere ting uten å sprenge budsjettet.

Personlig Skreddersydd Opplevelse: Mange julekalendere er laget for å gi deg en komplett skjønnhetsopplevelse, fra hudpleie til makeup. Dette gjør at du kan utforske en hel rekke produkter fra ett merke eller en samling av flere merker. Det gir deg muligheten til å finne ut hva som passer best for din hudtype og stil.

Oversikt over Populære Julekalendere

La oss ta en nærmere titt på noen av de mest populære julekalenderne med sminke som du kan kjøpe på norske nettbutikker. Her får du en oversikt over navn, nettbutikk, pris og hva du kan forvente å finne inni:

1. Lookfantastic Advent Calendar

 • Pris: ca. 900 kr
 • Beskrivelse: Inneholder et utvalg av sminke og hudpleie fra kjente merker som Elemis, Philip Kingsley og Eyeko.
 • Spesielle funksjoner: Ofte inkludert produkter som ikke er tilgjengelige i Norge.
 • Hva du kan forvente: En balansert miks av makeup, hudpleie og hårpleie. Hvert produkt er nøye utvalgt for å gi deg en følelse av luksus og velvære.

2. Glossybox Advent Calendar

 • Pris: ca. 1200 kr
 • Beskrivelse: En luksuriøs kalender fylt med 24 forskjellige skjønnhetsprodukter, fra sminke til hudpleie.
 • Spesielle funksjoner: Hvert år har kalenderen et nytt og spennende design.
 • Hva du kan forvente: En blanding av både fullstørrelseprodukter og deluxe-prøver. Produktene er fra både kjente og nye merker, og gir en fin balanse mellom dagligdagse og spesielle produkter.

3. NYX Professional Makeup Advent Calendar

 • Pris: ca. 700 kr
 • Beskrivelse: Fullpakket med sminkeprodukter fra NYX, inkludert leppestifter, øyenskygger og blush.
 • Spesielle funksjoner: Perfekt for makeup-elskere som vil ha mye variasjon.
 • Hva du kan forvente: Trendy og fargerike produkter for kreative looks. Hver dag byr på nye muligheter til å eksperimentere med sminke og uttrykke din personlige stil.

Slik Finner du de Beste Tilbudene

Rabatter og Kampanjer: Når det gjelder å finne de beste prisene på julekalendere med sminke, er timing alt. Hold øye med store salg som Black Friday og Cyber Monday. Mange nettbutikker tilbyr betydelige rabatter på disse dagene. Du kan også finne spesialtilbud og kampanjer i perioden rett før desember.

Prisvarslinger og Sammenligning: Bruk nettsteder som Prisjakt for å sette opp prisvarslinger. Da får du beskjed når prisen på din ønskede julekalender går ned. Det er også lurt å sammenligne priser på tvers av ulike nettbutikker for å sikre at du får den beste dealen.

Nyhetsbrev og Kundeklubber: Meld deg på nyhetsbrev fra dine favoritt nettbutikker. Mange sender ut eksklusive tilbud og rabattkoder til sine abonnenter. Kundeklubber kan også gi tilgang til tidligsalg og spesialtilbud. Dette er en enkel måte å holde deg oppdatert på de beste tilbudene og sikre at du ikke går glipp av noe.

Tips fra Sosiale Medier: Følg skjønnhetsinfluensere og merkevarer på Instagram og Facebook. De deler ofte informasjon om kommende salg og eksklusive tilbud. Ofte kan du finne rabattkoder og tips om hvor du kan gjøre de beste kjøpene.

Tips til Kjøp og Bruk

Hvordan Velge den Rette Kalenderen for Deg: Når du skal velge en julekalender med sminke, tenk på dine personlige behov og preferanser. Liker du å eksperimentere med farger, eller foretrekker du en mer naturlig look? Hva slags produkter bruker du mest? Er det leppestifter, øyenskygger, eller kanskje hudpleie? Gjør litt research på forhånd for å finne ut hvilke kalendere som passer dine preferanser best.

Vurder Budsjettet Ditt: Det er viktig å finne en kalender som passer ditt budsjett. Det finnes mange alternativer, fra rimelige til luksuriøse kalendere. Bestem hvor mye du vil bruke før du begynner å lete. Husk at selv de rimeligere kalenderne ofte gir mye verdi for pengene.

Sjekk Innholdet: Mange nettbutikker lister opp innholdet i kalenderne. Ta en titt for å se om det er produkter du virkelig vil bruke. Det er ingen vits i å kjøpe en kalender fylt med ting du ikke liker. Les beskrivelser og anmeldelser for å få en bedre forståelse av hva du kan forvente.

Les Anmeldelser: Se hva andre sier om kalenderen. Anmeldelser kan gi deg en god indikasjon på om kalenderen er verdt pengene og om produktene er av høy kvalitet. Det er også en god måte å finne ut om kalenderen inneholder produkter som passer din hudtype og stil.

Tips for Maksimal Nytelse: For å få mest mulig ut av kalenderen din, ta deg tid til å prøve hvert produkt. Sett av noen minutter hver morgen for å åpne dagens luke og teste produktet. Dette gjør opplevelsen enda mer spennende og morsom. Du kan også dele opplevelsene dine på sosiale medier for å gjøre nedtellingen til jul enda mer interaktiv.

Hold Produktene Friske: Husk å oppbevare sminkeproduktene riktig for å holde dem friske. Unngå direkte sollys og oppbevar dem på et kjølig sted. Sjekk holdbarhetsdatoene og bruk produktene innen anbefalt tid for å sikre best mulig resultat.

FAQ Seksjon

Vanlige Spørsmål:

Hvordan unngår jeg allergiske reaksjoner?

 • Les ingredienslisten nøye før du bruker et nytt produkt. Test produktet på et lite område av huden først, som på innsiden av håndleddet. Vent 24 timer for å se om det oppstår noen reaksjon.

Kan jeg bruke produktene selv om de er små størrelser?

 • Ja, de mindre størrelsene er perfekte for å prøve ut nye produkter uten å måtte forplikte seg til full størrelse. De er også flotte å ha med på reise. Mini-produkter kan være like effektive som fullstørrelseprodukter, og de tar mindre plass i sminkepungen.

Er julekalendere med sminke verdt prisen?

 • Absolutt! De gir deg muligheten til å teste en rekke produkter til en brøkdel av prisen. Ofte får du mer verdi ut av kalenderen enn om du skulle kjøpt produktene separat. Mange kalendere inneholder også eksklusive produkter som ikke er tilgjengelige andre steder.

Hvordan velger jeg mellom alle alternativene?

 • Tenk på hva slags produkter du liker og hva du vil prøve. Les anmeldelser og sjekk innholdet for å sikre at kalenderen passer dine preferanser. Spør venner og familie om deres erfaringer, og søk etter anmeldelser på nett for å få en bredere forståelse av hva hver kalender tilbyr.

Anmeldelser og Brukererfaringer

Jeg har selv testet flere av disse kalenderne, og her er noen av mine erfaringer:

Lookfantastic Advent Calendar: Jeg elsket denne kalenderen! Hver dag var en ny overraskelse, og jeg oppdaget mange nye favoritter. Produktene var av høy kvalitet, og det var en fin blanding av sminke og hudpleie. En klar anbefaling for deg som vil ha litt av alt. Hvert produkt føltes luksuriøst, og jeg gledet meg til å åpne en ny luke hver dag.

Glossybox Advent Calendar: Denne kalenderen føltes veldig luksuriøs. Jeg likte spesielt at det var mange fullstørrelseprodukter. Det var en flott måte å skjemme seg bort på i adventstiden. Designet på kalenderen var også nydelig, og det føltes som å åpne en gave hver dag. Produktene var variert og spennende, og jeg oppdaget flere nye favorittmerker.

NYX Professional Makeup Advent Calendar: Denne kalenderen var fullpakket med fargerike og trendy produkter. Perfekt for deg som liker å eksperimentere med forskjellige looks. Jeg fant flere nye favoritter blant øyenskyggene og leppestiftene. En morsom og prisvennlig kalender for makeup-entusiaster. Produktene var av god kvalitet, og det var morsomt å prøve nye sminkelooks hver dag.

Å velge en julekalender med sminke kan virke overveldende, men det er også utrolig gøy. Med så mange fantastiske alternativer på markedet, er det noe for enhver smak og budsjett. Jeg håper denne guiden har hjulpet deg med å finne den perfekte kalenderen for deg selv eller noen du er glad i.

Har du noen erfaringer med julekalendere med sminke? Eller kanskje du har spørsmål jeg ikke har dekket? Legg igjen en kommentar nedenfor, så hjelper jeg deg gjerne!

God jul, og kos deg med adventstiden! 🎄✨

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *